Resultaten voor stoffen labels bedrukken

stoffen labels bedrukken
 
 
Geweven kleding merklabels, instrijklabels, innaailabels, geweven lint, Polsbandjes kind Festivalbandjes en waslabels in één.
Weet je nog niet helemaal wat voor soort label je wilt? In dit blog hopen we je een beetje te helpen, want we kunnen ons voorstellen dat het niet altijd eenvoudig is om een keuze uit ons ruime aanbod labels te maken.
Kleding innaailabels textieletiketten op maat OEKO-TEX class I LABELCO.
40 Stoere, iets ruigere innaai naamlabels, om al je kleding en ander textiel van je naam te voorzien. Ook als ophanglus! Satijn innaai naamlabels wit. 40 Polysatijnen labels. Heerlijk zacht, prachtig bedrukt, kleurecht en wasvast. Uniek voor ieder doel, herkenbaar en makkelijk instikbaar.
Textiel labels en bandjes met eigen logo of motief.
Bij alle textiel labels is een combinatie met wasvoorschriften ook mogelijk. Selecteer deze met de configurator onder markering" de gewenste wasvoorschriften symbolen. Alle Dortex labels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen. Dit wekt misschien je interesse wel.
Textiel labels Babygoodies.
Plakken op textiel. Deze labels blijven plakken op wasinstructielabelstjes in je kleding of op een ander niet pluizend en/of glad oppervlak. Druk het label stevig aan na het kleven en laat het 24u rusten na het aanbrengen op de kleding, zo heeft de lijm tijd om te hechten. Zet het strijkijzer op de hoogste stand en gebruik GEEN STOOM. Leg het label met de tekst naar boven op de juiste plaats. Leg een stukje bakpapier of een stoffen zakdoek over het label.

Contacteer ons